25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kryeministri Kovaçevski për vizitë pune në REK Manastir

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot do të realizojë vizitë pune në Manastir me çrastë do të qëndroj në Kombinatin e minierave dhe energjetikës “Manastir”, ku siç është paralajmëruar, do të shqyrtohet procesi i prodhimit të energjisë elektrike dhe kyçja në rrjet e Bllokut 3 dhe punimeve të termocentralit me kapacitet maksimal me të tre njësitë.

Në vizitën në TEC Manastir, përveç kryeministrit Kovacevski, do të jenë të pranishëm edhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, drejtori i përgjithshëm i SHA EMV, Vasko Kovaçevski dhe drejtori i TEC Manastir, Pece Matevski.

Të fundit