19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kumanovë, aktivitet humanitar për rekord Gines

Me moton “Dhuro edhe ti zero varfëri”, nxënësit e Shkollës Fillore Bajram Shabani nga Kumanova nëpërmjet Projektit PHV, “Promovimi i vlerave humane” kanë grumbulluar dhe shpërndarë mjete për familjet në nevojë në rajonin e Kumanovës. Në këtë iniciativë u bashkuan mbi 300 nxënës të cilët duke formuar shkronjat e aktivitetit humanitar, njëkohësisht kanë aplikuar edhe në librin gines, për të shënuar rekordin e numrit të filloristëve të grumbulluar për një aktivitet humanitar./Alsat.mk

Të fundit