21/05/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

LAMM: Për shkak të punimeve në rrugë do të mbyllet komunikacioni në rrugën Veles-Gradsko

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pa pengesa dhe në rrugë të thata.

Nga athe theksojnë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të lartë. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM njoftojnë se për shkak të punimeve në rrugë (asfaltim) nga data 04.07.2023 deri më 07.08.2023, pjesa Veles – Gradsko do të jetë e mbyllur për qarkullim, në periudhën nga ora 08:00-18:00.

Të fundit