25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

LAMM: Sot përfundon detyrimi për mbajtjen e pajisjeve dimërore në automjete

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton qytetarët se nga sot (15.03.2023) përfundon detyrimi për mbajtjen e pajisjeve dimërore në automjete.

Nga atje poashtu njoftojnë se për shkak të punimeve në rrugë nga data 15.03.2024 deri me 18.03.2023 rruga rajonale Veles-Gradsko, gjegjësisht pjesa deri në fshatin Viniçani do të jetë i mbyllur për qarkullim nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Nga LAMM shtojnë se komunikacioni në vend po zhvillohet pandërprerë dhe në rrugë me lagështi. Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet mesatar.

Të fundit