03/03/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

LEN: Mitrevski nuk dha premtim për çështjen e KSHZ-së! Shqyrtojmë mundësinë për padi ndaj Georgievskës

Grupi parlamentar i Lidhjes Europiane për Ndryshim sot realizoi takim me kryetarin e ri të Kuvendit, Jovan Mitrevski. Nga LEN thonë se Mitrevski nuk ka dhënë premtim për tejkalim të problemit me anëtarin e opozitës shqiptare në Komisionin Shtetëror Zgjedhor. Deputeti i LEN, Fadil Zendeli tha se nëse vazhdon të zvarritet procedura, do të shqyrtojnë mundësinë për padi ndaj kryetares së Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime, Marija Georgievska.

https://www.facebook.com/watch/?v=377786291664607

Të fundit