24/05/2024
19.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lëvizja Besa: Nuk do të ketë Qeveri politike pa pjesëmarrjen e shqiptarëve

Duke komentuar zhvillimet politike për mundësinë e krijimit të një Qeverie gjithëpërfshirëse që do të miratonte ndryshimet kushtetuese. Sekretari i përgjithshëm Lëvizjes Besa, Abdush Demiri për TV21 tha se pa marrë parasysh zhvillimeve, nuk do të ketë Qeveri pa shqiptarët.

“Nuk duam të analizojmë situate hipotetike, por nuk ka ndodhur dhe nuk do të ndodh që të ketë qeveri politike e kam fjalën pa pjesëmarrjen e shqiptarëve. Do t’ia lëmë kohës për zhvillimet që do të ndodhin, nuk do t’i analizojmë të gjitha situatat hipotetike se si do të vijnë, varësisht prej situatave organet partiake kur do të vijë çështja për të vendosur do të vendosim”, tha Abdush Demiri nga Lëvizja Besa.

Të fundit