25/07/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lëvizja Besa publikon listën e këshilltarëve

1 Besar Durmishi

2 Besa Kadriu

3 Uka Aliti

4 Naim Ismaili

5 Yllzana Zeqiri

6 Bekim Sadiki

7 Valon Zeqiri

8 Halime Rustemi

9 Arbër Ajdini

10 Mimoza Zulbeari

11 Mahije Sejfuli

12 Himo Maksuti

13 Argjend Veliu

14 Sulejman Fejzullahi

15 Merita Ajdini

16 Majlinda Qazimi

Të dashur tetovarë,

Të dashur bashkëqytetarë,

Kjo është gjashtëmbëdhjeta fitimtare. Gjashtëmbëdhjeta e re e shumicës së Këshillit Komunal në Tetovën tonë. Ajo e cila me përkrahjen tuaj, me votën e juaj do të jetë në dobi të qytetit, shërbëtorë të Tetovës të cilët nuk do të sabotojnë asnjë punë, do të kalojnë propozime e donacione në të mirë të vetë Tetovës, ndërsa do të jenë BARRIKADË e çdo plani dashakeq për qytetin tonë.

Përkrahja juaj do t’ju thotë STOP shantazheve, STOP kalkulimeve politike, korrupsionit që TETOVA të frymojë lirshëm.

Përkrahja juaj, do të na japë motiv e vullnet për t’a ndryshuar qytetin tonë. Do të rikonstruojmë çdo rrugë e rrugicë, do të ndërtojmë parqe ndërsa do të krijojmë gjelbërim. Ndriçimi publik nuk do të jetë më problem ashtu siç nuk do të jenë problem qentë endacak, gropat e menaxhimi me mbeturinat, sepse dhamë BESË dhe po JAPIM BESË për një TETOVË moderne dhe model të qeverisjes së mirë.

Ashtu siç e nisëm, duam edhe ta përfundojmë. ME ZEMËR, për TETOVËN tonë!

Të fundit