18/06/2024
18.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ligji për për Letërnjoftimet para deputetëve të Maqedonisë

Kuvendi sot do duhet të vazhdojë seancën e 29-të, në rendin e ditës të së cilës janë disa ligje me procedurë të shkurtuar.

Siç njoftojnë nga Kuvendi, ndryshimi dhe plotësimi në Ligjin për Letërnjoftim me procedurë përmbledhëse janë në rend dite, ndërsa para deputetëve do të paraqitet edhe Projektligji për huazimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut me hua nga Banka Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillimi – Banka Botërore sipas Marrëveshjes së Huazimit për financimin e Projektit të përparimin e Arsimit Fillor.

Në rendin e ditës janë projektligjet që ndryshojnë Ligjin për Shoqëritë Tregtare, Ligjin për Metrologjinë, Ligjin për Mbrojtjen dhe Mirëqenien e Kafshëve dhe Ligjin për Identifikimin dhe Regjistrimin e Kafshëve, si dhe projektligjet që ndryshojnë Ligjin për Bibliotekat, Ligji për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore dhe Ligji për Kundërvajtje, të gjitha këto në procedurë të shkurtuara./Telegrafi/

Të fundit