19/06/2024
28.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

LIVE/Kjo është gjendja në pikat kufitare, pritje dhe kolona të gjata

Në pikat kufitare janë shtuar pritjet e gjata dhe kolonat e stërngarkuara të makinave.

Pritje të gjata ka gati në të gjitha pikat kufitare si Tabanoc-Preshevë, Merdare, Batrovc dhe pika kufitare me Hungarinë. Më poshtë keni linqet, ku ju mund t’i shihni LIVE, flukset në piat kufitare:

Pika kufitare Tabanoc – Preshevë:

https://kamere.amss.org.rs/

SERBI – KROACI:

https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

SERBI – KROACI dhe SERBI – HUNGARI

??

KUFIRI HORGOSH

LIVE KOSOVË – SERBI:

https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

Të fundit