14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM: Do ta formojmë Qeverinë e re, obligohemi të ofrojmë edhe më shumë

28 korrik 2020

Qeveria e re e udhëhequr nga LSDM-ja, do të vazhdojë në rrugën e përparimit, demokracisë dhe drejtësisë me politika edhe më të suksesshme dhe me rezultate edhe më të mira.

Me mbështetjen e qytetarëve dhe fitoren në zgjedhje, LSDM-ja vazhdon ta lëviz përpara vendin, në rrugën e duhur që filloi tre vite më parë.

Qeveria e re që do të formojë LSDM-ja, do të vazhdojë në rrugën e përparimit, demokracisë, drejtësisë, sundimit të ligjit.

Qeveria e re e udhëhequr nga LSDM-ja, jo vetëm që vazhdon me politika të suksesshme, por mandatin tjetër obëigohet të ofrojë politika dhe masa edhe më të mëdha dhe madje edhe më të mira, të orientuara ekskluzivisht në interes të shtetit dhe qytetarëve.

Me respekt,

Qendra për komunikime

LSDM

Të fundit