17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një nënë e katër fëmijëve mori një shtëpi nga një donator anonim

Një nënë e katër fëmijëve të mitur mori një shtëpi në Kërçovë, falë një donatori anonim. Shtëpia ka një sipërfaqe prej 65 metra katrorë dhe një oborr prej 200 metrash katrorë.

Organizata humanitare “Kalliri i mirësisë”, dega në Kërçovë, informon se kjo është bëhet fjalë për një familje në nevojë, e cila ishte pa shtëpi. Ata nuk donin të zbulonin identitetin e tyre në mënyrë, siç thonë ata, të respektonin parimet e humanizmit.

“Kjo shtëpi u sigurua nga organizata jonë falë mbështetjes dhe kontributit financiar të një prej bashkatdhetarëve tanë nga Kërçova, i cili jeton dhe punon në Zvicër. Ai e bleu këtë shtëpi me qëllim për ta dhuruar që kur mësoi për gjendjen e rëndë të kësaj familje. E gjithë procedura kaloi në organizatën tonë, kështu që në emër të organizatës falënderojmë donatorin që dëshiron të mbetet anonim. Lusim Zotin që ta mbrojë atë dhe familjen e tij dhe t’i shpërblejë ata”, njoftoi Zyra për marrëdhënieve me publikun e Degës së Organizatës humanitare “Kalliri i mirësisë” në Kërçovë.

Të fundit