22/02/2024
11.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM: Konferenca për shtyp e Nikollovskit është një provë tjetër e dëshpërimit nga mposhtja e Hristijan Mickoskit

VMRO-DPMNE-ja e dëshpëruar e ka marrë mesazhin nga mbi 15,000 qytetarë sonte dhe për këtë arsye është në panik, duke përhapur lajme të rreme përmes një njeriu që humbi në gjykatë për shpifje.

Konferenca për shtyp e Aleksandar Nikollovskit është një tjetër provë e dëshpërimit nga mposhtja e përmbaruesit Hristian Mickoski i cili nuk arriti ta mbrojë krimin e Nikolla Gruevskit.

Sot, VMRO-DPMNE e mori mesazhin nga qytetarë të cilët u zotuan për drejtësi dhe përgjegjësi për krimet dhe për këtë arsye janë në panik.

Ata e dinë në pallatin e bardhë çka i pret, përgjegjësi për krimin e tyre, për të gjitha të këqijat që i kanë bërë dhe një humbje të re. Humbje e fortë, jo më 12 prill, po që sot në VMRO-DPMNE ata e dinë që janë tashmë të gatshëm dhe do të përgjigjen, ky është kombinimi që do t’i bëjë të humbur.

LSDM-ja punon ndërsa VMRO-DPMNE-ja përhap lajme të rreme.

LSDM-ja miraton ligje për qytetarët, rrit pagat, pensionet, ndihmën sociale, sjell drejtësinë, anëtarësimin në NATO, jemi në hap pranë BE-së.

VMRO-DPMNE është e dëshpëruar dhe tregon gënjeshtra, dezinformata dhe konstruksione, së pari përmes mediave të tyre ndërsa më pas edhe në konferenca për shtyp, që nuk kanë asnjë lidhje me realitetin, por me sulmet më të ulëta ndaj familjes së kryetarit, Zoran Zaev.

Për këtë arsye ata e dërgojnë në konferencë për shtyp Nikollovskin, i cili tashmë ka humbur në gjykatë për shpifje.

Jo VMRO-DPMNE, ne kërkojmë gjithçka që kërkojnë, menjëherë të publikohet publikisht dhe në mënyrë transparente. Për t’i parë qytetarët dhe edhe një herë para gjithë publikut të konfirmohen gënjeshtrat e kësaj partie të dëshpëruar.

Ashtu siç do të afrohet 12 prilli dhe humbja e VMRO-DPMNE-së, po kështu do të jetë frika dhe paniku te përmbaruesi Mickoski, ndërsa lajmet e rreme nga pallati i bardhë do të bëhen sa më intensive.

Por ky është problemi juaj, ne vazhdojmë përpara, ata një hap pas, ne tre hapa para!

Pason përgjegjësia për të gjithë ata që kanë bërë punë të këqija, si dhe për të arratisurin tuaj nga Budapesti, për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut që ua shkatërruat, ua morët 11 vjet të jetës së tyre.

Drejtësi, për të gjithë”

LSDM

Të fundit