25/04/2024
6.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Takim i grupeve të punës të koalicionit Alternativa dhe ASH për harmonizimin e programit zgjedhor

Mbrëmë në selinë e Alternativës u zhvillua takimi i dytë mes grupeve të punës të koalicionit AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët.

Në takim u fol për programin zgjedhor me të cilin do të garohet në zgjedhje dhe u diskutuan mundësitë e përpilimit të një programi të përbashkët, që do të jetë ofertë konkrete për qytetarët tanë në zgjedhjet e 12 prillit.

Këto takime do të vazhdojnë edhe në ditët e ardhshme deri në finalizimin e këtij dokumenti.

Ndryshimi vjen më 12 Prill!

Alternativa

Të fundit