24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lukarevska: Punonjësit e DAP-it do ta pranonin “vettingun” pa problem

– Besoj se punonjësit nuk do të ishin kundër dhe do ta mbështesnin këtë nismë. Drejtoria e të Ardhurave Publike ka kompetencë ligjore që të zhvillojë procedurë të veçantë për pronën e personave fizik, prejardhja e të cilave nuk mund të vërtetohet, nga e cila nuk përjashtohen punëtorët e Drejtorisë e të Ardhurave Publike, tha Lukarevska në intervistën për “Local ” .

Kovaçevski u ka bërë thirrje drejtorëve të këtyre institucioneve që të gjejnë model për “vetting” të punëtorëve.

Prej datës 15 korrik punonjësit e IRS-së janë në grevë çdo ditë nga ora 10 deri në orën 12:00 pa kryer detyrën dhe për më tepër sistemi elektronik i mbledhjes së detyrimeve tatimore nuk funksionon prej disa ditësh?

Të fundit