27/05/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një 70-vjeçar përdhunoi një vajzë 11-vjeçare

Prokuroria Themelore Publike Shkup ka nxjerrë Urdhër për zhvillimin e procedurës hetuese ndaj një personi për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer vepër penale – Dhunim i fëmijës nën moshën 15 vjeçare.

I dyshuari 70-vjeçar ka kryer një tjetër akt seksual ndaj një vajze 11-vjeçare, së cilës i ka dhënë mësime shtesë.

– Prokurori publik kompetent i ka dorëzuar gjyqtarit të procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Penale Shkup propozim për caktimin e disa masave të kujdesit për të siguruar praninë e tij dhe mbarëvajtjen e procedurës penale: ndalim për dalje nga vendbanimi d.m.th. vendbanimi, detyrimi i lind herë pas here te një personi zyrtar ose te organi kompetent shtetëror, konfiskimi i përkohshëm i dokumentit të udhëtimit ose dokumentit tjetër të të dyshuarit për kalimin e kufirit shtetëror, gjegjësisht ndalim për dhënien e tij, ndalim për afrim ose vendosjen, përkatësisht mbajtjen e kontakteve apo marrëdhënieve me fëmijën/viktimën, ndalimin e mbajtjes së mësimit për fëmijët e tjerë dhe ndalimin e vizitës në shtëpinë e familjes së fëmijës viktimë, njofton Prokuroria Publike./a1on/

Të fundit