18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Maqedonia e Veriut me rritjen më të ulët ekonomike në Ballkanin PerëndimorMaqedonia e Veriut me rritjen më të ulët ekonomike në Ballkanin Perëndimor

Maqedonia e Veriut me rritjen më të ulët ekonomike në Ballkanin perëndimor për vitet 2024 dhe 2025.

Këto janë të dhënat e raportit dyvjeçar të Bankës Botërore të publikuar sot.

Sipas këtij raporti Kosova është shteti me rritje më të lartë ekonomike në rajon.

Të fundit