22/07/2024
18.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Maskë mbrojtëse nuk kanë mbajtur 975 persona, në izolim 593 ndërsa në vetizolim 308 persona

Gjatë njëzet e katër orëve të kaluara në territorin e shtetit 593 personave u janë dhënë vendime për izolim ndërsa 308 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim.

Siç kumtoi MPB, nga nëpunësit policorë janë kryer kontrolle tek personat në izolim dhe vetizolim, me ç’rast është konstatuar se gjashtë persona nuk e kanë respektuar masën për izolim dhe vetizolim.

Gjithashtu lidhur me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 975 shkelje. shk/

Të fundit