27/05/2024
13.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbledhje e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane

Në Kuvend për sot është caktuar mbledhja e nëntë e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane.

Në mbledhje do të prezantohet analiza e Institutit për Menaxhim të Mirë dhe Perspektiva Euroatlantike në temën: “Çka duan të rinjtë – Profesionet e së ardhmes kërkojnë aftësi sot”

Të fundit