25/04/2024
6.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbrëmje muzikore në çatinë e “Siti moll”

Mbrëmje muzikore e së shtunës nga ora 19:30 deri në 21:30 do të organizohet nga Komuna e Karposhit në sipërfaqen e çatisë së qendrës tregtare “Citi moll”. Përmes kësaj ngjarje, Komuna fton të gjithë banorët e Karposhit në këtë periudhë të ditës të dalin në tarracat e shtëpive të tyre dhe të shijojnë muzikë të mirë.

Për pjesën muzikore, është angazhuar DJ Babura Junior, ndërsa siç thuhet në njoftim, ngjarja mund të ndiqet drejtpërdrejt në faqet në Facebook të komunës dhe DJ Babura Junior. mb/

Të fundit