24/06/2024
18 C
Tetovo

Të tjera lajme

Me 100 gjoba ditore dënohet tetovari sepse në rrjetin social Facebook ka fyer ish-ambasadorin e SHBA-së në Maqedoni

Prokuroria themelore publike në Tetovë, në gjykatën kompetente ka dorëzuar Propozim për dhënien e fletarrestit penal kundër 40-vjeçarit nga Tetova, i cili akuzohet për veprën penale cenim i reputacionit të shtetit të huaj.

– Me një koment me përmbajtje vulgare dhe fyese në rrjetin social Facebook, më datë 04.12.2022, i akuzuari ka ekspozuar për tallje ambasadorin e atëhershëm të SHBA-së në vend dhe në këtë mënyrë ka kryer krimin, njofton Shërbimi për Marrëdhënie me Publikun në Prokurorinë Publike. të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prokurori publik kompetent i propozoi Gjykatës Themelore në Tetovë që të akuzuarit t’i shqiptojë dënim prej 100 gjobave ditore.

Të fundit