13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vajza e dhunuar prej vitesh nga babai është tetë vjeçare , peshon vetëm 10 kg. dhe është në gjendje të rëndë “Sapo sheh një fytyrë mashkullore qan”

Vajza e dhunuar prej vitesh nga babai i saj ndodhet në gjendje të rëndë dhe pyetja është se kur do të dalë nga spitali.

Vajza tani mbahet në një dhomë të veçantë me kujdestar gjatë gjithë kohës. Sistemi i saj imunitar është shumë i dobët. Ajo është e dehidratuar dhe e kequshqyer. Ushqimi i jepet gradualisht. Ajo është shumë e qetë, e tërhequr dhe nuk flet mirë.

“Ajo është tetë vjeç dhe vetëm 10 kilogramë. Ajo është shumë e dobët për moshën e saj. Ajo nuk mund të qëndrojë në këmbë. Mund të thotë emrin dhe mbiemrin, kërkon çokollatë, por i thotë të gjitha me shumë heshtje. Ajo flet disa fjalë dhe fjali shumë të pakuptueshme ose nuk i di fare”, për Blitz, i cili e ka përcjellë gjithë situatën.

Vogëlushja nuk mund të ekzaminohet nga kirurgët pasi sapo sheh një mashkull fillon të qajë dhe të mbrohet.

“Ajo bërtet, ngre duart si për të mbrojtur veten. Ajo mban barkun e saj dhe qan vazhdimisht sapo i afrohet një fytyrë mashkullore. Psikologët do të punojnë me të, asaj do t’i duhet shumë kohë për t’u rikuperuar. Pasojat më të vështira që ajo do të ketë do të jenë psikologjike”, thotë burimi i Blitz.

Babai i saj është dënuar me 30 ditë paraburgim për disa pika. Në seancë ai u mbrojt në heshtje dhe shqiptoi vetëm një fjali me të cilën u përpoq të justifikohej – se kishte kohë që kishte konsumuar sërish drogë dhe alkool.

Ai u arrestua pas tre ditësh në arrati. Vajzën e ka mbajtur të burgosur në banesë prej vitesh. Fëmija nuk u regjistrua kurrë në shkollë dhe as nuk u vizitua nga mjeku.

Rasti doli në dritë pasi Urosh u denoncua për dhunë nga partnerja e tij Ivana L., e cila tha në polici se dhunuesi e kishte mbajtur atë dhe vajzën robër në banesë. Ai e rrahu dhe ngacmoi Ivanën dhe vetëm pas denoncimit të saj u zbulua fati tragjik i vajzës.

Të fundit