24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Më 5 qershor seancë e re publike për lëndën penale “Lidhja ndërkombëtare”

 Seanca publike para Gjykatës së Apelit Shkup rreth lëndës penale KOKZH- 153-22 në opinion e njohur si “Lidhja ndërkombëtare” e caktuar për më datën 24.04.2023 është shtyrë për shkak të pamundëisë së të akuzuarit B… nga S. të marrë pjesë në seancë pas intervenimit të kryer kirurgjik, kumtuan sot nga Gjykata e Apelit Shkup.

Në kumtesë ceket se B.S. është ende i hospitalizuar dhe nën kujdes të domosdoshëm.

“Për të akuzuarën J.E. nuk ka dërgesë të rregullt, që në gjykatë është njoftuar nga mbrojtësi se ka ndryshim të adresës së paparaqitur në gjykatë, pas çka i tkaon mbrojtësit në afat prej tre ditëve ta parashtrojë adresën e saktë. Për shkka se gjykata caktoi termin të ri për seancë publike më 05.06.2023 në orën 11:00 që palët dhe opinioni i pranishëm ishin njoftuar gojarisht”, informojnë nga Gjykata e Apelit.

Të fundit