24/06/2024
18.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Më ftohtë në Kodrën e Diellit, minus tetë gradë Celsius

Mëngjesin e sotëm, temperatura më e ulët prej -8 gradë Celsius është matur në Kodrën e Diellit. Pasojnë me -6 gradë Kriva Pallanka, Mavrova dhe Krusheva, -5 në Berovë, Manastir, Shtip dhe Pretor, -4 në Prilep dhe Strumicë dhe -2 gradë në Tetovë, Ohër dhe Vinicë.

Zero gradë janë matur në Shkup në Zajçev Rid dhe në Petrovec, si dhe në Demir Kapi, 4 gradë në Kumanovë dhe Dojran dhe 5 gradë në Gjevgjeli.

Në orën shtatë lartësia e shtresës së borës në Kodrën e Diellit është 36 centimetra dhe 16 në Mavrovë.

Të fundit