27/05/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Më mirë për Tetovën: Përgjegjësit e tragjedisë në spitalin modular të Tetovës shëtisin të lirë(VIDEO)

Te dashur qytetarë,
Sot mbushen plot 11 muaj nga tragjedia më e madhe që ka përjetuar Tetova në historinë e saj bashkëkohore, ku humbën jetën 14 persona në mënyrë në mënyrë të dhimbshme.
Edhe pse së shpejti do të bëhet një vit nga zjarri i kobshëm në Spitalin modular të Tetovës, sot e kësaj dite nuk kemi asnjë të ndëshkuar në lidhje me këtë rast tragjik.
Në njërën anë organet e drejtësisë lëshojnë raporte të cilat janë në kundërshtim me deklaratat e dëshmitarëve, kurse në anën tjetër të njëjtat blejnë kohë duke e stërzgjatur procesin për gati një vit.
Në ndërkohë, përgjegjësit e kësaj tragjedie lëvizin lirshëm në mesin tonë.
Kujtimi i zjarrit të kobshëm në Spitalin e Tetovës është ende i freskët në memorjen e Tetovarëve, prandaj kjo lëndë nuk duhet të lihet në harresë, dhe të mbahet në sirtarët e prokurorisë dhe gjyqësorit, si shumë raste tjera.
PO, depolitizimit të prokurorisë dhe gjykatave, dhe JO kulturës së pandëshkueshmërisë. Në të kundërtën tragjeditë e tilla do të vazhdojnë të na ndodhin përsëri.

Të fundit