17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

MIA cak i sulmeve nga hakerët

MIA i njofton shfrytëzuesit e saj se është cak i sulmeve të hakerëve, që e zhvendosin punën e rregullt dhe shpërndarjen e lajmeve. Për shkak të kësaj janë të mundur ndërprerje në emetimin dhe shpërndarjen e lajmeve dhe pres materialeve tjera në MIA.

Në rrjedhë janë aktivitetet për normalizimin e situatës.

U kërkojmë falje shfrytëzuesve për shkak të situatës së krijuar. /mia

Të fundit