24/06/2024
18 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ministria e Transportit: Të kryhen dezinfektimet në ambientet e përbashkëta në ndërtesat e apartamenteve

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve përmes Komisionit Rregullator të Strehimit ka dërguar një apel për të gjithë qytetarët që jetojnë në ndërtesa kolektive për të dezinfektuar ambientet e përbashkëta në ndërtesa.

– Sipas rekomandimeve të shtabit, të gjitha komunitetet e pronarëve të ndërtesave të apartamenteve, si dhe menaxherët e ndërtesave të apartamenteve, duhet të ndërmarrin veprime për dezinfektimin e pjesëve të përbashkëta dhe ambienteve të ndërtesave të banimit, si dhe zonave për rreth ndërtesave të banimit që janë në funksion të ndërtesave nga fondet e mbledhura në llogaritë speciale të Fondit të Rezervës, nëse miratohen nga pronarët e pjesëve individuale të ndërtesës së banimit për përdorimin e fondeve për këtë qëllim, thuhet në një deklaratë nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve.

Rekomandimet e Selisë kanë për qëllim parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Të fundit