24/05/2024
19.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

MPB konifrmon lajmin e Tv Kohës:Sistemi në vendkalimet kufitare nuk punon

 

Ministria e Punëve të Brendëshme ka konfirmuar lajmin e televizionit Koha se sistemi nëpër vendkalimet kufitare nuk punon dhe është jashtë funksionit.Në përgjigjen e Ministrisë së Punëve të Brendëshme për Tv Kohën, thonë se sistemi nuk është në funksion dhe ekipet punojnë në rregullimin e tij.Në mënyrë selektive lëshohen vetëm rastet urgjente, pohojnë nga Ministria e Punëve të Brendëshme.Tv Koha/Urim HASIPI

Të fundit