19/07/2024
23.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Murati: Personat e papunë të aplikojnë për grant në vlerë nga 5 deri 10 mijë euro

Agjencia е Punësimit e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot fillon zbatimin e Planit Operativ për programet dhe masat aktive për punësim dhe shërbimeve të tregut të punës për vitin 2023. Mbështetje për vetëpunësim – Sipërmarrje.

Të gjithë personat e interesuar të papunë të cilët dëshirojnë të fillojnë biznesin e tyre apo të zyrtarizojnë një biznes tashmë ekzistues kanë mundësi të aplikojnë për pjesëmarrje në këtë program me të cilin do të përkrahen financiarisht deri në 307.500,00 denarë.

Nëse dy persona të papunë dëshirojnë të bashkohen dhe të fillojnë biznesin e tyre ose të zyrtarizojnë biznesin ekzistues si SH.PK – Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar prej dy personash, mbështetja financiare arrin në 615.000,00 denarë.

Më shumë informacion mund të gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://av.gov.mk/konkurse-per-masat-aktive.nspx?mibextid=Zxz2cZ

Të fundit