24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

MYFTINIA E TETOVËS ORGANIZON TURNE NË FUTBOLL TË VOGËL

Muftinia e Tetovës edhe këtë vit do të organizoj turnir në futobolll të vogël.Në këtë turne pjesëmarrjen e tyre e kanë konfirmuar xhemati I qytetit të Tetovës ku gjithsej janë paraqitur 36 ekipe pjesmarrëese të cilët kan hedhur shortin mbrëmë në objektin për shërbime fetare dhe sociale të bfi- muftinia në Tetovë .Turneu ka filluar mbrëm  në ora 20 në sallën e sportit të shkollës së mesme të gjimnazit Kiril Pejcinovic në Tetovë.Mes tyre, pjesëmarrëse janë xhamia e fshatit Pirok, Sllatinë, Uzurmisht, Pallçisht, Bogovinë, Çellopek, xhamia e lagjes Dardania, Grupçin,. Kallnik, Zhelinë dhe të tjera.Fituesitdo te kenëshperblime./TV KOHA/

Të fundit