28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në 24 orët e fundit janë bërë 771 testime, ndërsa janë regjistruar 161 raste të reja të covid-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 771 testime, ndërsa janë regjistruar 161 raste të reja të covid-19:
– Shkup 90
– Kumanovë 11
– Shtip 2
– Prilep 6
– Tetovë 5
– Veles 4
– Kavadarci 2
– Gostivar 15
– Strumicë 8
– Kriva Palanka 1
– Radovish 1
– Kochani 3
– Probistip 2
– Berovë 6
– Valandovë 1
– Delçevo 2
– Kërçovë 2
12 persona, 7 pacientë nga Shkupi (56,,,,, 86, dhe 82), pacient nga Struga (67 d), nga Tetova (85), nga Bitola (68). ), nga Kavadarci (56) dhe pacienti nga Prilepi (63). Të gjithë pacientët janë të vdekur në gjendje spitalore.
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 154 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 62
– Kumanovë 6
– Shtip 4
– Prilep 6
– Tetovë 7
– Strugë 4
– Veles 3
– Bitola 2
– Ohër 3
– Kavadarci 5
– Gostivar 5
– Gjevgjelia 2
– Strumicë 10
– Radovish 4
– Kochani 12
– Probistip 6
– Pehçevo 2
– Berovë 3
– Valandovë 4
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 2
Gjithsej janë bërë 221.782 testime Covid-19. në vend.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 23788, numri i pacientëve të shëruar është 17392, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 5550.

Të fundit