29/02/2024
10.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 118 raste të reja të covid-19 në Tetovë 20 raste të reja

Në 24 orët e fundit janë bërë 1363 testime, dhe janë regjistruar 118 raste të reja të covid-19 në:

– Shkup 55
– Kumanovë 9
– Dibër 1
– Shtyp 1
– Prilep 4
– Tetovë 20
– Strugë 2
– Veles 2
– Bitola 1
– Ohër 9
– Gostivar 4
– Gjevgjeli 1
– Strumicë 2
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 1
– Resen 5

Katër persona nga Shkupi – pacientë (58) të pranuar më 9 qershor, pacient (73) në spital më 26 maj, pacient (73) në spital më 26 maj, pacient (73). aplikimi në Bonnicë më 22 qershor. Një pacient (72) ishte gjithashtu i vdekur më 21 qershor, sot është konfirmuar rezultati pozitiv i tij.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 74 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 37
– Shtyp 3
– Prilep 5
– Tetovë 24
– Veles 1
– Gostivar 4

Deri më tani janë bërë gjithsej 53,248 testime covid-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covidit të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 5311, numri i pacientëve të shëruar është 2048, të vdekur dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3012.

Të fundit