24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në çerdhen Rinia në Tetovë shënohet 28 nëntori

 • Me aktivitete të ndryshme, me shfaqje, poezi, këngë dhe valle
  festa e 28 nëntorit është shënuar edhe në çerdhen Rinia në
  Tetovë.Fëmijët e kësaj çerdhe me këtë rast kishin përgatitur një
  program të begatshëm kulturo-artistik.
  Deklarata Fatlindja Jaja
  I pranishëm ka qenë edhe kryetari i komunës së Tetovës Bilall
  Kasami.Më 28 Nëntor, të gjithë shqiptarët, në trojet e tyre dhe
  kudo jetojnë e punojnë nëpër botë, kremtojnë me krenari dhe
  emocion, Ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë nga
  perandoria otomane turke. Më 28 nëntor tё vitit 1912, në Vlorë,
  u ngrit Flamuri dhe u hap Kuvendi historik Kombëtar me 37
  delegatë,TV KOHA

Të fundit