19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Klinikë punonin persona pa kontrata pune, Inspektorati ua ndalon hyrjen në Klinikën e Toksologjisë në Shkup

Inspektorati Shëndetësor dhe Sanitar do të jap vendim sipas të cilës punëtorët shëndetësor të cilët nuk kanë marrëveshje për punë në Klinikën për Toksologji do t’ju ndalohet hyrja në Klinikë.

Ky vendim i ISHS-së vjen pasiqë menaxhmenit i Klinikës nuk ka vepruar sipas vendimit të paralajmërimit të lëshuar me masa të urdhëruara inspektuese.

Siç njofton Drejtoresha e ISHS-së, Renata Mlladenovska menaxhmenit i Klinikës nuk ka vepruar sipas masave të përcaktuara nga ISHS, përveç një pikës për të thirrur Bordin Drejtues.

Mlladenovska tha se nëse nuk veprohet sipas vendimeve të ISHS-së do të pasojnë dënime në para për organizatorët dhe drejtorin medicinal, por edhe për vetë Klinikën.

E pyetur se si mundet të paraqiten në punë persona të cilët nuk kanë marrëveshje për punë Mlladenovska tha se kjo përgjigje duhet të kërkohet tek menaxhmenti i Klinikës./Telegrafi/

Të fundit