24/04/2024
10.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Kuvend do të hapet Zyra parlamentare buxhetore

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së veriut sot do të hapet zyra parlamentare buxhetore.

Në hapje është paralajmëruar fjalim i kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, si dhe ambasadores së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, Rejçell Gallouej, si dhe drejtorit ekzekutiv të Fondacionit për demokraci të Vestminsterit, Entoni Smith. .

MEDIAL.mk

Të fundit