21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Kuvend seancë e Komisionit për arsim, shkencë dhe sport

Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni për arsim, shkencë dhe sport.

Anëtarët e Komisionit do të diskutojnë për Vendimin statutar për ndryshimin e Statutit të universitetit për Shkenca Informatike dhe Teknologji “Shën Apostol Pavle” Ohër (Faza e I), Raporti i rektorit për punën e Universitetit për Shkenca Informatike dhe Teknologji “Shën Apostol Pavle” Ohër maj 2022-2023, Vendimi statutar për ndryshimin dhe plotësimin e Statutit të universitetit  “Nëna Terezë” në Shkup, Raporti i rektorit për punën e Universitetit “Nëna Terezë” në Shkup për periudhën maj 2022-prill 2023 dhe Raporti vjetor për punën e rektorit të Universitetit “Goce Dellçev”- Shtip për perudhën e vitit 2022-2023.

Të fundit