17/06/2024
18.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në pikat kufitare “Tabanoc” dhe “Bogorodicë” pritet rreth 45 minuta

Frekuencë të rritur të automjeteve ka në vendkalimet kufitare “Bogorodicë” dhe në “Tabanoc”. Siç informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, për dalje nga vendi në pikën kufitare “Bogorodicë” dhe për hyrje në vend në “Tabanoc” pritet rreth 45 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, ndërsa intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është rritur.

Të fundit