24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në rrugën Tetovë-Jazhince mund të lëvizet

Pas orës 18:30, në rrugën Tetovë-Jazhince mund të lëvizet ndërsa ndalesa kishte të bëjë me rrëshqitjen e dheut në fshatin Dobrosht.

Nga policia e Tetovës thanë se janë siguruar kushte të sigurta për zhvillimin e komunikacionit në një drejtim.

Poashtu vazhdon me punë mekanizimi i institucioneve pastrimin e dëmeve në rrugë.

Ekipet e “Rrugët e Maqedonisë’ dhe Qendra për Menaxhim me Kriza punojnë në rrugë dhe në shtatin e lumit. Komunikacioni u ndalua nga mesnata e djeshme./Telegrafi/

Të fundit