25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në “Tabanoc” dhe “Bogorodicë” për dalje nga shteti pritet rreth gjysmë ore

 Në vendkalimet kufitare “Tabanoc” dhe “Bogorodicë” për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta, informon LAMM.

Në vendkalimet e tjera kufitare nga ana e vendit tonë, nuk ka pritje më të gjata për dalje dhe hyrje nga vendi.

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata. Intensiteti në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është më i rritur.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor dhe drejtim i kujdesshëm me atomjetet, posaçërisht nëpër rrugët në fushëgropa, lugina lumenjsh dhe gryka malore, ku ka mundësi për shembje. Kjo posaçërisht ka të bëjë me akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit