20/06/2024
29.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Tetovë nuk ka persona të cilët duhet të jenë në izolim

Në Tetovë për herë të parë në 24 orët e kaluara, nuk ka pasur persona që janë udhëzuar për izolim 14-të ditor në shtëpitë e tyre si të dyshuar për Kovid-19, kumtoi policia e Tetovës. Nuk ka pasur nevojë, madje të lëshohen vendime nga Inspektorati Shtetërorë Sanitar dhe Shëndetësorë ose deklarata për izolimin e tyre.

“Në periudhën 5/6 maj, janë kontrolluar 115 persona me vendime tashmë ekzistuese për izolim dhe 35 persona me deklarata të nënshkruara për vetë-izolim, ndërsa nuk ka paralajmërime për mos mbajtjen e maskave ​​mbrojtëse”, kumtoi zëdhënësi Marjan Josifoski.

Gjatë 24 orëve të kaluara, gjashtë persona u zbuluan për “mosrespektimin e rregullave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë”, sipas nenit 206 të Kodit penal dhe shkeljes së orës policore. as/bs/fab

Të fundit