18/06/2024
27.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” pritet deri në gjysmë ore

Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” dendësia e komunikacionit është rritur, ndërsa pritja për hyrje në Maqedoni është rreth gjysmë ore.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Të fundit