28/05/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në vijim është pagesa e të drejtave sociale dhe të mbrojtjes së fëmijëve

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale imformon se sot fillon pagesa e të drejtave sociale, të fëmijëve dhe mbrojtjes civile për muajin maj të vitit  2023.

“Përdoruesit e të drejtave në të holla të cilët posedojnë një kartelë debiti do të mund t’i tërheqin paratë  në bankomatet e bankave, t’i përdorin mjetet për pagesa pa para në dorë në rrjetin e shitjes ose përmes bankingut elektronik dhe celular nga sot – 6 qershor të vitit 2022”, informojnë nga MPPS-ja.

Me qëllim që të shmanget turma para dhe në banka gjatë pagesë së të drejtave për përdoruesit që nuk përdorin kartela, pagesa do të zbatohet në dy grupe në të gjitha filialet dhe ekspoziturat e bankave, në pajtim me orarin e konfirmuar sipas alfabetit, sipas shkronjës së parë të mbiemrit edhe atë:

06.06.2023 – A, B, V, G, D, GJ, E, ZH, Z, X, I, J, K, LL, L

07.06.2023 –  M, N, NJ, O, P, R, S, T, Q, U, F, C, Ç, XH, SH.

Të fundit