19/06/2024
28.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në VK Tabanovc, koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth 40 minuta

Në vendkalimin kufitar Tabanovc për hyrje dhe dalje nga vendi sot në mëngjes pritet rreth 40 minuta për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, njoftoi LAMM.

Në vendkalimet e tjeraa kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur.

Të fundit