19/06/2024
25.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga mesnata shtrenjtohen derivatet e naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,47% në raport me vendimin e datës 20.1.2023.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 nuk ndryshon. Ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të ЕUROSUPER BS-95 dhe të ЕURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 0,50 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,228 den/kg dhe do të jetë 41,042 den/kg.

Nga data 24.1.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 83,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 85,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 84,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 83,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 41,042 (denarë/kilogram)

Të fundit