25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga Zhelina u konfirmua edhe njëherë lajmi i madh i zgjidhjes historike të problemit shekullor të mbeturinave

Nga Zhelina bashkë me kryetarin e Lëvizjes Besa Bilall Kasami njëherit bartës i listës në Njësinë 6 dhe kryetarin e LSDM-së Zoran Zaev njëherit Kryeministri i ardhshëm i Maqedonisë Veriore, edhe njëherë konfirmuam rrugëtimin tonë drejtë zhvillimit të vendit dhe qytetarëve.
Nga Zhelina u konfirmua edhe njëherë lajmi i madh i zgjidhjes historike të problemit shekullor të mbeturinave respektivisht ndërtimin e një fabrike të reciklimit të mbeturinave e cila do të pastrojë një herë e përgjithmonë ambientin tonë dhe do të përmbyll kapitullin me deponitë në gjithë rajonin e Pollogut.

Të fundit