23/05/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ngrohtorja “Shkup Veri” ndalon punën, shkollat dhe çerdhet mbeten pa ngrohje qendrore

Gjatë ditës së sotme për shkak se ngrohtorja “Shkup Veri”, nuk furnizon me ngrohje shkollat dhe çerdhet është ndërpre mësimi në disa shkolla, përfshi edhe gjimnazin Zef Lush Marku. Alsat mëson gjithashtu se pa ngrohje kanë ngelur edhe çerdhet, kështu që prindërit janë të detyruar para kohe t’i marrin fëmijët e tyre nga kopshtet.

Tani për tani nuk ka informatë se sa kohë do të zgjas mungesa e ngrohjes qendrore.

Të fundit