19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shoqata Oeneum mbajti orën poetike Na bashkon flamuri

 • Shoqata e Shkrimtarëve “Oeneum” nga Tetova Festivalin poetik “Festat

  e Nëntorit” i finalizoi me maratonë kulturore e kombëtare me orën e
  madhe poetike “Na bashkon flamuri”, në Tetovë, me poetë e poetesha
  nga mbarë trojet shqiptare dhe diaspora.Manifestimi u realizua në sallën
  e Këshillit të Komunës së Tetovës, para shumë artdashësve të fjalës së
  shkruar- poezisë.
  Kryetarja e Shoqatës së Shkrimtarëve “Oeneum”-Tetovë Behare
  Neziri,
  Edhe pse kjo orë poetike, kishte karakter garues, të gjithë poetët ishin
  fitues ngase poezitë ishin nga më të mirat, ju kushtoheshin, flamurit,
  kombit, dhe atdheut. Kryetarja e Shoqatës së Shkrimtarëve Oeneum”-
  Tetovë, Behare Neziri ndau mirënjohje për Kryetarin e Komunës së
  Tetovës Billal Kasami dhe Drejtorin e Laorit, Vullnet Murseli.TV KOHA

Të fundit