18/06/2024
18.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nikollovski: Paunovski u shkarkua në bazë të ligjit dhe kodeksit etik

Zëvendëskryeministri Ljupçe Nokollovski tha se shkarkimi i Stojko Paunovskit është shkarkuar në bazë të ligjit dhe Kodeksit për sjellje etike të anëtarëve të Qeverisë dhe bartësve të funksioneve publike.

Sipas Nikollovskit, gjatë ditëve të ardhshme do të emërohet ushtrues detyre për Inspektoratin Shtetëror të Tregut, por deri tani ende nuk dihet se kush do të zëvendësohet.

“Nga ana jonë janë konstatuar shkeljet e Kodeskit dhe nga ana ene Kabinetit të zëvendëskryeministrit është dërguar letër sipas procedurës”, tha Nikollvoski.

Ai potencoi se Qeveria, sipas Informacionit për përforcimin e kapaciteteve të të gjithë Inspektoriatëve janë dhënë 22 punësime në Shkup, Strumicë, Shtip, Berovë, Dellçevë, Kriva Pallankë, Manastir dhe Prilep.

Të fundit