22/04/2024
7.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nis ndërtimi i stadiumit olimpik ‘Adem Jashari’ në Mitrovicë, pritet të jetë i kategorisë 4 sipas standardeve të UEFA-s

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se sot kanë filluar punimet për ndërtimin e stadiumit olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë, shkruan KultPlus.

MKRS ka bërë të ditur se ndërtimi i stadiumit olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë, ka filluar pas përfundimit të disa procedurave të nevojshme siq janë shpronësimet e pronës dhe dhënies së lejes ndërtimore.

“Shpronësimet kanë përfunduar, kushtet e ndërtimit dhe leja ndërtimore janë siguruar, borxhet e akumuluara ndër vite (komunalitë) janë paguar, kontrata me operatorin është zgjatur, zotimi për buxhet është siguruar.

Stadiumi do të jetë i kategorisë 4 sipas standardeve të UEFA-s dhe do të përmbush të gjitha kushtet për ndeshje vendore dhe ndërkombëtare”, thuhet në njoftimin e MKRS.

Të fundit