27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arben Taravari : Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet

Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet. Nga 8 rajonet zhvillimore ekonomike, më të varfërat në Maqedoni janē zona e Pollogut dhe e Kumanovës, respektivisht aty ku jetojnë më shumë shqiptarët!

Ka shkruar ne facebook kryetari i komunes se Gostivarit Arben Taravari

Një diskriminim ekonomik tjetër, si pasojë e poltikave të gabuara këto 18 vjet. Nga 8 rajonet zhvillimore ekonomike, më të varfërat në Maqedoni janē zona e Pollogut dhe e Kumanovës, respektivisht aty ku jetojnë më shumë shqiptarët!

Të fundit