13/04/2024
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një miliarder francez do t’i japë 100 milionë euro për rikonstruimin e Notrë Dam

Miliardieri francez, Fransoa-Anri Pino kumtoi se familja e tij do t’i japë 100 milionë euro ndihmë për rikonstruimin e katedrales.

“Babi im dhe unë vendosëm t’i ndajmë 100 milionë euro dhe të marrim pjesë në rikonstruimin e Notrë Dam”, shkroi Pino në kumtesën për mediat.

Pino është njeriu i parë i kompanisë Kering, i cili është pronar i brendeve të njohura Guçi dhe Sen Loren dhe kryetar i kompanisë e cila e posedon shtëpinë e njohur të ankandeve Kristis. Bashkëshorte e tij është aktorja e njohur Sellma Hajek. shk/

Të fundit